RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Illustrasjon
Illustrasjon Foto: Polisen

- Narkoliga avslørt av mamma

Sist oppdatert:
En bekymret mor anga sin egen sønn (18) til politiet da hun fant ett kilo amfetamin på hybelen hans.

Det var starten på avsløringen av det som skal være en narkoligas operasjoner på Vestlandet, skriver Bergens Tidende lørdag.

Kvinnen hadde funnet en pakke med hvitt pulver i 18-åringens hybel i Bergen sentrum, og tok den øyeblikkelig med til politiet på Fjell- og Sund lensmannskontor. Pakken viste seg å inneholde amfetamin. Få dager senere ble sønnen pågrepet og siktet for grov narkotikaforbrytelse.

Men det var mer i vente. For da politiet ransaket hybelen, kom de også over en koffert inneholdende 29 kilo hasj. I etterforskningen som fulgte, avdekket politiet at tenåringen skal ha fungert som løpergutt for en kjent kriminell 32-åring. Han skal ha kommet i kontakt med denne mannen via en 34-årig klassekamerat. Denne mannen var på permisjon fra Bergen fengsel, der han sonet en lengre narkodom. Under frigangen tok han videregående skole, og skal slik ha rekruttert 18-åringen inn i narkosalg-miljøet.

Ifølge BT skal både 18-åringen og 32-åringen ha innrømmet forholdene i politiavhør, mens 34-åringen stiller seg uforstående til siktelsen.

Alle tre er siktet for oppbevaring og omsetning av til sammen 2,5 kilo amfetamin og 29 kilo hasj.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere