*Nettavisen* Nyheter.

- Nasjonaldagen blir aldri den samme

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Petter Stordalen skrek av glede da Rybak vant.

17.05.09 09:53

(SOLLI PLASS/SIDE2): - Dette er dagen da Rybak ble «Alexander den store». Nasjonaldagen kommer aldri bli den samme etter dette, jublet Petter Stordalen (46) som sammen med forloveden Gunhild Melhus (29) lørdag kveld feiret Rybaks seier på sin tradisjonelle 16. mai-fest.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Kjendisene feiret
Toga var dresscoden for kjendisfesten og forgården til Choice Hotels sine festlokaler på Sollie i Oslo var omgjort til en romersk borregård.

- Vi kommer alltid til å huske at vi ble nummer 1 på akkurat denne dagen, poengtere han overfor Side2.

Sang og gråt
Side2 fikk komme inn på festen rett før stemmene i Moskva var talt opp og det var en MGP-fest av en annen verden som møtte oss.

- Det er ikke Bobbysocks, men close. Nå går vi live fra Moskva og vi ligger jævlig bra an. Men først skal vi få en hilsen fra den nye Grand Prix vinneren Alexander. Så kom hit alle sammen, befalte kveldens keiser fra scene.

Hilsen fra Alexander
- Det er veldig gøy at dere følger oss. Jeg begynner å kjenne nervene nå, men da er det ekstra koselig at akkurat dere ser på. Jeg kan kjenne all den gode energien dere sender oss også får vi se hvor langt det bærer, sa Alexsander i en forhåndsinnspilt videohilsen til gjestene.

Og Alexander var utvilsomt kveldens helt. Kjendisene jublet og skrek, danset og skålte.

- Ingen feirer slik som oss. Vi gir jernet, skrek Stordalen fra scenen til øredøvende jubel fra to hundre gjester i romersk festskrud.

- Kom igjen Alex. Gi alt !, jublet hotellkongen før Rybak entret scenen som vinner av Melodi Grand Prix.

- «I'm in love with a fairytale», sang Petter mens han danset på scenen og alle gjestene sang med av full hals og med champagneglassene høyt hevet.

Fulgte på storskjermer
Petter og Gunhilds 16.mai partyer er kjent som årets kuleste kjendisfest i privat regi og invitasjonene henger høyt. Men med kveldens MGP-seier tok det fullstendig av på det romerske hovedkvarteret.

- Av alle de 16.mai festene som vi har hatt, har ingen vært som denne. Vi sto her og så alt live fra Moskva, forteller en entusiastisk Petter til Side2.

Sinnsyk energi
Etterpå var ikke Stordalen i tvil om hvorfor Rybak dro seieren i land.

- Alexander har akkurat det som vi setter så høyt. En fantastisk entusiasme, begeistring og utstråling på scenen. Han har akkurat det som Jan Fredrik Karlsen alltid snakker om. En sinnsyk energi som bare sier at han er verdensmester. Og i kveld var han det, konkludere kveldens keiser.

1956

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag