- Nedlatende og tilgjort

Foto: TV Norge (TV Norge)

Mette ble ikke sjarmert av ungkaren. Torsdag måtte hun reise hjem.

27.03.09 11:56

(SIDE2:) Mette Myrvangs (42) opphold i Sør-Afrika ble kortvarig, da ungkaren Jørgen Festervoll sendte henne og Charlotte Skagen (21) hjem i første episode.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ettersom de måtte forlate serien så tidlig, så fikk de ikke snakket så mye med Jørgen. Charlotte synes han virket hyggelig, men Mette hadde et litt annet inntrykk.

- Jeg synes han virket tilgjort og litt sånn ovenfra og ned. Det er ikke sikkert at det kom fram, men han var nedlatende i forhold til det jeg driver med. Han var litt sånn: «Jøss, går det an å ha det yrket,» sier Mette til Side2.

- Jeg kapitulerte
Mette jobber som salgskonsulent, så det er jo ikke et veldig uvanlig yrke. Ungkaren selv er siviløkonom og er partner i et konsulentfirma som jobber med miljøspørsmål. Mette skjønte tidlig at hun ikke hadde kvalitetene Jørgen så etter.

- Jeg var den siste han snakket med, så jeg overhørte jo en del av det som ble sagt mellom de andre, så jeg hadde ingenting å stille opp med i forhold til hans ønsker og mål. Da kapitulerte jeg litt, og da gir man ikke jernet. Jeg er ikke så opptatt av musikk heller. Men dersom vi hadde hatt felles interesser og min type, så hadde jeg kanskje gjort litt mer ut av meg og prøvd og fått mer oppmerksomhet, sier hun.

Ute etter en kjekk ungkar? Prøv Side2 Match!

- Litt flaut
Mette synes allikevel det var kjedelig å ryke ut så tidlig.

- I ettertid, så var det helt greit. Det var greit der og da også, men det var kjedelig å reise så langt og komme hjem i løpet av så kort tid, men ellers var det riktig, sier hun.

Charlotte likte heller ikke å måtte reise hjem.

- Det var litt flaut, men det gikk helt greit. Jeg ble veldig sliten, så jeg var ganske glad da jeg kom hjem, sier hun til Side2.

Les også: Er dette sjarmerende?

Ikke bitre
Kvinnene er ikke bitre for at de røk ut så tidlig.

- Noen måtte jo gå, så det er jeg absolutt ikke, sier Charlotte.

- Når man ryker ut først, så vet han ingenting om meg. Han kjenner meg ikke. Grunnlaget for å sende meg hjem det vet jeg ikke, sier Mette.

Se hvordan Pia Håkegård (20) prøver å sjarmere Jørgen:

HTML EMBED
video_embed(12244,1);

Begge to kom godt overens med de andre damene. De fikk ikke snakket så mye med de i den andre aldersgruppen, ettersom de røk ut så tidlig. Men de synes kvinnene i den andre aldersgruppen virket hyggelige.

- De virket som 20-åringer flest, artige med godt humør, sier Mette.

Falt ikke for Jørgen
Selv om Charlotte synes det var flaut å ryke ut så tidlig, så innrømmer hun at Jørgen ikke er den typen hun faller for.

- Jeg vet ikke hva min type er, men ikke så soss og ikke så glatt, sier Charlotte.

Mette, som også måtte reise hjem etter første episode, hadde håpet at ungkaren var litt eldre og hadde barn ettersom hun selv er 42 år og har tre barn.

- Jeg har ikke noe fasit på hva som er min type, men det er en mann som trives med det han gjør og gjerne er litt nevenyttig. En som kan parere på flere nivåer, sier hun.

Mindre alkohol
Men dersom de hadde fått sjansen igjen, så er det ting de ville ha gjort annerledes.

- Ikke så mye alkohol kanskje, sier Charlotte.

Mens Mette ville endret på helt andre ting.

- Jeg ville ikke hatt oppsatt hår. Det har jeg fått mye negativ tilbakemelding på. De sier at det kledde jeg ikke og det er ikke meg. Det var ikke mitt eget valg og hadde jeg protestert, så hadde jeg sikkert ikke hatt det. Men jeg sa at stylistene kunne få lov til å gjøre hva de ville, så da gjorde de det, sier hun.

Ingen av de to kvinnene tror de hadde endt opp med Jørgen dersom de hadde blitt lenger.

Charlotte ble med på «Ungkaren 20 vs. 40» for moro skyld, mens Mette ble oppfordret til å søke.

Hvordan det går ser du på TVNorge torsdager klokken 21.30

Singel? Her finner du flere kjekke ungkarer!

1531

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.