*Nettavisen* Nyheter.

- Nerder er best i senga

Foto: (Crestock.com)

Nå er det slått fast: Skal du finne den gode sex-partneren, finn en nerd!

25.05.09 08:06

Det er ikke til å komme utenom at datafrelste personer normalt sett blir fremstilt i et heller uheldig lys når det kommer til sex. I filmer og TV-serier er alltid datafolkene de store taperne, mens folkene som driver med sport er de store heltene.

Men skal vi tro en ny undersøkelse gjort i England så er ikke nødvendigvis dette en god fremstilling av virkeligheten.

Nerder er topp i senga
Ifølge undersøkelsen er det IT-arbeidere som er de mest hensynsfulle i senga, mens forretningsfolk og sportsmennesker er de som kommer dårligst ut.

På spørsmålet om de tenker på sin partners behov fremfor sine egne under akten, så var mennenes svar helt klare:

  1. IT-folk - 82%
  2. Kontorarbeidere - 74%
  3. Arbeidsløse - 69
  4. De som jobber med fysisk arbeid - 53%
  5. Bedriftseiere - 59%
  6. Sportsfolk - 41%

Dingseglade vil ha leketøy
Samtidig viser undersøkelsen at IT-folk er de som gjerne tar med seg leketøy inn i hyrdestunden. 8 av 10 IT-folk tok gjerne med seg sexlektøy, mens bare 3 av 10 sportsfolk gjorde det samme.

Men det kontorarbeidere som har mest sex. 53 prosent av de spurte kontorarbeiderne hadde sex tre ganger eller oftere i uka, mens bare 21 prosent av bedriftseierne hadde det samme.

Metodisk tankegang
- Undersøkelsen var i utgangspunktet bare en morsom idé jeg og noen venner hadde, hvor vi lurte på om den mer metodiske tankegangen til oss teknologifrelste gjorde seg utslag i sexlivet, sammenlignet med andre grupper, forteller Mike Elsmore, sjefutvikler i nettstedet PS3PriceCompare.

- Svarene som fikk meg til å glise mest var det som viste at de som liker dingser og teknologi også bruker sexleketøy med våre partnere, noe som i ettertid egentlig bør være ganske åpenbart!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.