RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- NextGenTel klarer kundemålene

Sist oppdatert:
Meglerhuset First mener NextGenTel og Olav Stokke klarer kundemålene i første kvartal. Meglerhuset opererer med en kjøpsanbefaling på aksjen
Etter at NextGenTel tidligere i uken gikk ut med tall for kundeveksten i februar, er meglerhuset First ute med en positiv oppdatering til kundene.

- Så langt i første kvartal har selskapet rapportert 5.6000 nye kunder, noe som øker kundebasen til 68.900 kunder, hvorav 7.000 er i SMB-segmentet, skriver First.

For å nå Firsts må om 8.000 nye kunder i første kvartal, har selskapet 2.400 kunder igjen. First mener likevel at avtalene med Hydro og Statoil vil føre til at NextGenTel når målene.

Videre skriver First at de mener at det er høyst sannsynlig at NextGenTel vil klare meglerhusets estimater på en omsetning på 97,5 millioner kroner i første kvartal og et resultat før avskrivninger (EBITDA) på 20,9 millioner kroner.

Oppsummering:

Anbefaling: Kjøp Kursmål: 33 kroner
Meglerhus: First
Dato: 18. mars 2004

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere