RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nigella fremmer fedme

Foto: Sigurdsøn, Bjørn (SCANPIX)
Nytelseskokkens oppskrifter får gjennomgå av leger.

(SIDE2:) Et panel av leger har angrepet både Nigella Lawson og hennes britiske kokkekollega Rick Stein for både deres TV-programmer og kokebøker som de mener fremmer fedme.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Kosemat
Lawsons store trekkplaster har vært hennes formfullendte figur og hennes erklæring om at ikke alt kan være salatblader og minuskalorier. På TV nyter Lawson sine desserter og er ofte innom kjøleskapet på nattetid for å sikre seg noe godt.

LES OGSÅ:- Vi elsker kurvene våre

Men det statlige Government's Food Standards Agency oppfordrer TV-kokkene til å sette en annen standard for sine programmer fremover. De mener at de bør fokusere mer på helse og ernæring, og mindre på retter med mettede fettsyrer som ikke er bra.

Lawson er en ekspert i å bruke smør og fløte i sine retter.

- Ikke brukes mye
- Disse oppskriftene er flotte til en spesiell anledning, men lager du dem ofte, er det stor sjanse for at du får i deg for mye fett, sier ernæringsfysiolog Sian Porter i British Dietetic Association til The Daily Mail.

Jamie Oliver, Delia Smith og Lesley Walters får imidlertid tommelen opp fra byrået for sin kamp for å få britene til å spise sunnere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere