*Nettavisen* Nyheter.

- Nordmann (22) omkom i trafikkulykke i Tyrkia

Dette skal være bilen de unge guttene satt i.

Dette skal være bilen de unge guttene satt i. (Nettavisen bruker bildet etter tillatelse fra Alanyaposten). Foto: Anadolu Ajansi (Alanyaposten)

En 22-åring fra Norge skal være omkommet i en trafikkulykke 20 mil fra feriestedet Alanya i Tyrkia.

01.01.20 18:41

Tre menn i alderen 22, 28 og 30 ble alvorlig skadd etter at bilen de satt i, veltet og havnet på taket. Det melder den norske nettavisen Alanyaposten, som viser til tyrkiske medier.

Trafikkulykken fant sted åtte kilometer unna hovedveien mellom Seydişehir og Beyşehir i den tyrkiske provinsen Konya. Konya ligger omtrent 209 kilometer nordøst for feriebyen Alanya.

22-åringen, som skal være norsk statsborger, satt fastklemt i bilen. Han ble frigjort av redningsmannskaper og innbyggere på ulykkesstedet, og ble så fraktet til det offentlige sykehuset Devlet Hastanesi i byen Seydişehir.

Her ble han behandlet på intensivavdelingen i flere dager, men livet sto ikke til å redde, skriver Alanyaposten.

Nettavisen har vært i kontakt med Utenriksdepartementet for å få bekreftet opplysningene.

Klikk på bildet for å forstørre. Et sted på denne 34 mil lange strekningen strekningen mellom mellom Seydişehir og Beyşehir i den tyrkiske provinsen Konya skal en 22 år gammel nordmannha omkommet i en trafikkulykke.

Et sted på denne 34 mil lange strekningen strekningen mellom Seydişehir og Beyşehir i den tyrkiske provinsen Konya skal en 22 år gammel nordmann ha omkommet i en trafikkulykke. Foto: (Google Maps)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag