RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nordmann angrep indisk politi med kniv

Foto: Rafiq Maqbool (AP)
Sist oppdatert:
En norsk turist er pågrepet i Mumbai etter å ha angrepet en politimann med kniv.

Mumbai (NTB): En 47 år gammel sørlending er pågrepet i den indiske byen Mumbai etter at han skal ha gått til angrep på en politimann med kniv.

Indisk politi har beslaglagt en om lag 20 centimeter lang blodig kniv fra den 47 gamle nordmannen, melder NRK, som siterer indiske medier.

Knivangrepet fant sted på togstasjonen Thane i Mumbai natt til mandag. Politiet på togstasjonen har informert det norske konsulatet i byen om pågripelsen.

Den 47 år gamle nordmannen kom til Mumbai 1. desember som turist.

Nordmannen skal ha blitt tatt med til politiet av noen pendlere etter angivelig å ha gått seg vill på togstasjonen. Han fikk servert te og kjeks, men plutselig gikk 48-åringen til angrep på en av polititjenestemennene, ifølge politiet.

Fædrelandsvennen skriver i sin nettutgave at 47-åringen ikke kunne vise andre identifikasjonspapirer enn kopi av passet. Derfor ville politiet holde ham på stasjonen til de hadde fått sjekket identiteten hans nærmere. Fordi konsulatet var stengt, ba politiet ham vente over natten.

Nordmannen skal ha ment at politiet ikke samarbeidet og angrep en politimann. Til indiske medier sier politimannen ifølge fvn.no at nordmannen plutselig kom mot ham med kniv og forsøkte å kutte strupen hans. Politimannen måtte sy 12 sting i armen og i venstre tommel, ifølge de samme mediene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere