RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nordmennene er sveklinger

Sist oppdatert:
Danske medier morer seg stort over den norske innsatsen i Kjendis-Robinson.

LES OGSÅ: - Det var ren og skjær ondskap

Dansk TV3 startet å sende «Kjendis-Robinson» mandag, mens norsk TV3 har valgt å utsette oppstarten til 16. januar på grunn av flodbølgekatastrofen.

Landskamp
Serien inneholder tre lag med norske, svenske og danske kjendiser som i landskamper konkurrerer om å bli den nye Robinson. På det norske laget medvirker Lene Elise Bergum, Janne Rønningen, Jannicke «J-Diva» Jarlum, Jan Simonsen og Ole Klemetsen.

Som vi skrev da programmet ble presentert før jul, klarte ikke det norske laget å samle seg. De kranglet og baksnakket hverandre - og konkurransemessig lå de dårlig an. I etterkant har de erklært seg uvenner alle som en - unntatt kanskje med Jan Simonsen som de fleste likte.

- Norske svæklinge
Det fryder danskene seg over i spaltemetre tirsdag.

- Norske svæklinge, skriver Ekstrabladet som også siterer Janne Rønningen på hennes kommentar om at «svenskene virker sterke - de ser unge og raske ut. Danskene er mer wienerbrød og øl».

- Norge satte ny Robinson-rekord i ynkelig opptreden, slår Ekstrabladet fast.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere