RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Fra Gunerius-bygningen i Oslo er det 190 meter til Sentrum politistasjon - to minutters gange. (Google Maps)
Fra Gunerius-bygningen i Oslo er det 190 meter til Sentrum politistasjon - to minutters gange. (Google Maps)

- Norges trolig største ulovlige pokerklubb åpnet i Oslo

Sist oppdatert:
Ifølge Aftenposten har tre av landets fremste pokerprofiler åpnet det som trolig er Norges største ulovlige pokerklubb i Storgata i Oslo.

I løpet av de siste ukene har en pokerklubb blitt etablert i femte etasje av Gunerius-bygningen i Oslo. Aftenposten har holdt klubben under oppsikt i flere uker.

I Norge er det, når penger er involvert, kun lov å arrangere vennelagspoker, samt et årlig norgesmesterskap. Ifølge Lotteritilsynet er pokerklubber som denne i Storgata ulovlige. Tilsynet opplyser til avisa at de nå vil undersøke virksomheten og at de kan pålegge arrangøren å stanse turneringene. Det vil også bli vurdert å politianmelde forholdet.

De tre bakmennene er ifølge Aftenposten kjente fjes i pokermiljøet. Ingen av dem ønsker å kommentere saken til avisa.

Ifølge Næringsetaten i Oslo kommune er det ikke er registrert tillatelse for mat- og alkoholservering på klubben, og Aftenposten kan ikke se at selskapet er registrert som et lovlig, norsk selskap i Brønnøysundregistrene.

De siste årene har det fremgått i pressen at det kan være opp mot 10 til 15 ulovlige pokerklubber i hovedstaden. Det finnes trolig godt over hundre klubber i Norge.

Sentrum politistasjon ligger 190 meter fra Gunerius-bygningen - det tar to minutter å spasere strekningen ifølge Google.

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på iPhone her

Pushvarsel! Få nyhetene kjapt og gratis på Android-telefon her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere