RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Norske damer er best i verden

Sist oppdatert:
- Ingen i verden har flottere damer enn Norge, sier ishockeyspiller Anders Myrvold. Les alt om Anders forhold til damer og narkotika.

(SIDE2): Anders Myrvold (30) ble hengt ut i mediene da han ble ufrivillig dratt inn i en dopingsak på sensommeren i år.

Det hele resulterte i at drømmen brast. Etter ett år hjemme i Norge og som spiller på Vålerenga, var NHL-spilleren klar for å reise tilbake til USA.

«Jeg er stort sett en veldig fornøyd gutt»

- Bittert og fortvilende
På grunn av en natts feilgrep da han skulle forsvare en kompis, gikk hele NHL-drømmen i vasken.

Anders skrev under på noen papirer for å komme seg fortest mulig ut av politistasjonen.

Det resulterte i en lang og hard kamp.

- Jeg er stort sett en veldig fornøyd gutt. Hovedmålet mitt var NHL. Dopingsaken satt meg veldig tilbake. Det er både bittert og fortvilende. Men jeg går ikke rundt og tenker på det som kunne har vært. Heldigvis er saken henlagt, forteller Anders Myrvold til side2.

150.000 i månedslønn
Ishockeyspilleren har nå funnet seg til rette på GCK Lions, og tjener bedre enn han ville gjort her hjemme i Norge.

- Jeg valgte å dra til Sveits på grunn av omstendighetene. Jeg gamblet da jeg reiste til USA i høst, men var for sent ute til å få en plass i NHL. Sveits har likevel en attraktiv liga. Vi har mye fans, og det er kun tre utenlandske spillere på hvert lag. Derfor er også konkurransen stor, forteller han.

Anders er veldig fornøyd med lønnen på det Sveitsiske laget.

- Nå tjener jeg mellom 130.000 og 150.000 i måneden, og er veldig fornøyd med det. I tillegg har jeg fri bil og fri leilighet, sier han.

Elsker norske jenter
Anders er glad i flotte jenter. Men de sveitsiske kan ikke måle seg med norske jenter, ifølge den attraktive ishockeyspilleren.

- Ingen land i verden har flottere jenter enn Norge. Vi er snille og gode mennesker. Ta for eksempel spanske jenter, de har ofte et stort temperament. Amerikanske jenter bråker gjerne litt for mye. Norske jenter er mer lune, gode og trygge.

Hvordan skal drømmedama til Anders være da?

- Hun må være utadvendt og energisk. Jeg har selv mye energi, og derfor er det en fordel at også hun har det. Jeg liker jenter som er litt mystiske. Det er ikke noe spennende med jenter som er som en åpen bok. Hvis hun er litt rar og litt søt, er det bra, forteller han.

Men er det viktig at hun er like sporty som deg?

- Jeg liker ikke late mennesker. Det å trene er kun sunn fornuft, mener 30-åringen.

Hva gjør Anders på en fridag?

«Det er også det eneste stedet jeg gjerne går alene»

Anders om å gå på kino

- Uansett om det er kaldt eller varmt, går jeg alltid på kino. I USA går jeg gjerne på kino på dagtid. Kino er faktisk det eneste stedet jeg slapper helt av. Det er også det eneste stedet jeg gjerne går alene.

Men det høres vel litt annerledes ut?

Ja, men jeg er jo kanskje litt annerledes, sier han.

Anders bryr seg egentlig ikke så mye om peset han fikk på grunn av narkotikaskandalen. Han bryr seg heller ikke om rykter, og at alle tror han bare er en tøffing.

«Alle tror jeg er gal, men det er jeg faktisk ikke»

Er du svigermors drøm, Anders?

- Ja, absolutt. Jeg er en god og snill gutt. Alle tror jeg er gal, men det er jeg faktisk ikke. Narkotikasaken gjorde ikke dette noe bedre. Heldigvis er den henlagt. Jeg er en veldig glad og positiv gutt. I tillegg er jeg omsorgsfull, og bryr meg mye om andre, sier en av Norges absolutt beste ishockeyspillere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere