*Nettavisen* Nyheter.

- Norske jenter er deilige

Kiss-stjerne gleder seg stort til å komme til Bergen. Les eksklusivt intervju.

14.02.07 15:04

(iBergen.no) : 15. mars stiller Kiss-legendene Bruce Kulick og Eric Singer på Garage i Bergen, hvor deres hobbyband ESP innleder sin europaturné. For Kulick er det besøk nummer to i Bergen. Han opptrådte på Garage med «Lost At Last» under et fanklubbarrangement i september 2001.

- Bergen en herlig by!
I et intervju med iBergen.no forteller den nå 53 år gamle gitaristen at han ser frem til å besøke Vestlandets hovedstad igjen.

– Vi gleder oss veldig til å åpne turnéen i Bergen. Herlig by! Fansen der er helt fantastisk, og jeg liker veldig godt maten dere har. Jeg husker også at jentene der er deilige, sier Kulick til iBergen.no.

Han følger også med på nordisk rock, og har spesielt merket seg to band.

– WigWam er et kjempekult band. Og så liker jeg godt finske Lordi, sier gitaristen.

- Bare for gøy
53-åringen forlot Kiss i 1996, da Ace Frehley gjorde comeback i gruppen og hele gjengen klistret på seg sminken igjen. De siste elleve årene har han blant annet brukt tid på ESP, egne soloprosjekter, bandet Union og hans nye jobb som gitarist i Grand Funk Railroad.

ESP går for å være det mest uhøytidelige av disse jobbene, hvor bandet stort sett spiller egne coverfavoritter av blant andre Kiss, Mötley Crüe og Motörhead.

– Hvordan skiller ESP seg fra andre prosjekter du jobber med?

– Selv om vi er dønn seriøse når vi spiller og er på scenen, så går bandet kun ut på å ha det gøy. Vi er fire stykker som liker å spille sammen, og så plukker vi de låtene som vi selv liker å spille. Og fansen digger setlisten, sier Kulick.

- Heldig som har slike fans
Han takker samtidig fansen for deres støtte gjennom over 22 år som medlem av Kiss-familien.

– Det er en ære å ha sånne fans. Jeg betrakter meg selv som utrolig heldig som fortsatt har så god støtte, og at de fortsatt gleder seg over å treffe meg, sier Kulick.

Foruten Kulick og nåværende Kiss-trommis Eric Singer, består bandet av John Corabi (Mötley Crüe) og Chuck Garrick (Alice Cooper Band). Bandet har nylig gitt ut en dvd, som selges gjennom websiden www.ericsingerproject.com.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.