*Nettavisen* Nyheter.

- NTF skal være en slagkraftig organisasjon

- Kjetil Siem blir i NTF frem til 1.august. I god tid før denne datoen skal styret i NTF presentere en fortsatt slagkraftig administrasjon, sier styreleder Olav Boksasp.

09.03.07 14:30

Torsdag ble det kjent at NTFs direktør har takket ja til å bli øverste leder for ligaforeningen i Sør-Afrika. I kraft av sin stilling i PSL er også intensjonen at Siem skal sitte i en ledergruppe inn mot fotball-VM i Sør-Afrika i 2010.

Anerkjennelse

- Styret beklager på den ene side sterkt at en slik drivkraft og kapasitet forlater NTF. Samtidig er det er anerkjennelse til norsk toppfotball generelt og VIF spesielt, som har bidratt til å få frem det beste i Kjetil og gjort han rede til en slik omfattende oppgave, sier styreleder Olav Boksasp.

Siem blir i NTF frem til 1.august.

Viderefører arbeidet

- Etter at styret ble gjort kjent med Kjetils beslutning, ble det umiddelbart satt i gang et arbeid for å finne personene og kvalitetene som skal bekle morgendagens NTF-organisasjon. NTF har vært gjennom en svært positiv utvikling den siste tiden og den gjennomføringskraft og - vilje som NTF står for skal videreføres, påpeker Boksasp.

Info på medlemsmøte

På medlemsmøtet 16.mars vil NTF`s styre og administrasjon redegjøre for fremdriften i arbeidet med å opprettholde en dynamisk og slagkraftig organisasjon med høy kvalitet.

NTFs hovedmål er fortsatt å utvikle klubbene i Adeccocligaen og i Tippeligaen til norsk fotballs beste.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.