RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ny konsoll innen fire år

Sist oppdatert:
Ubisoft forventer nye spillkonsoller innen 2012.

(Spillmagasinet): I et intervju med bransjenettsiden Gamesindustry forteller Ubisofts toppsjef Yves Guillemot at selskapet forbereder seg til fremtidens teknologi og vurderer å knytte til seg firma som kan tilby ny teknologi.

- Så vi har nok til å hjelpe oss å vokse, ikke bare til neste år, men å være klar for den neste generasjonen som sannsynligvis kommer i 2011, 2012, sier Guillemot til nettsiden.

Kjøpt ny teknologi

Ubisoft skal allerede ha ansatt personer og kjøpt en del ny teknologi samt sett på nye merkevarer for å være forberedt på fremtiden.

Selskapet har hatt suksess med det nye snowboardspillet «Shaun White's Snowboarding» og ifølge Gamesindustry vil spillgiganten snart annonsere enda et sportsspill.

- Ikke vent på Xbox 720

Konsollprodusenten Microsoft deler muligens ikke Ubisofts spådommer om fremtiden, og har sagt at det kan drøye for nye konsoller slippes på markedet.

Den første Xboxen ble erstattet av Xbox 360 etter bare fire år, men originalens korte levetid representerer ikke en nye lanseringsstrategi fra Microsoft, skal vi tro Microsofts Robbie Bach.

- Det holder ikke å komme med noe som bare er raskere og ser bedre ut. Livssyklusen for denne generasjonen av konsoller, og da snakker jeg om PS3 og Wii også, kommer antakelig til å bli lenger enn tidligere generasjoner, sier Bach til San Jose Mercury News.

På forsiden finner du flere gode saker om spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere