RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ny mann for Sissel

Sissel Kyrkebø skal ha funnet kjærligheten i sin mangeårige samarbeidspartner og venn, Kjetil Bjerkestrand.

Det mener Se og Hør å vite. Gullstrupen fra Bergen og den 14 år eldre Bjerkestrand skal ha blitt sett i omfavnelse i London, etter at Sissel nylig hadde tent julegranen. De to skal være observert ofte sammen og Bjerkestrand skal også ha fått egen nøkkel til Sissels leilighet på Frogner i Oslo. Ingen av de to vil bekrefte eller avkrefte opplysningene.

- Jeg synes ikke noen har noe med det. Hvis dere vil snakke fag med meg, om jobben min, så stiller jeg gjerne opp, sier Bjerkestrand til Bergensavisen.

Kjetil Bjerkestrand er fortsatt gift og har to voksne barn. Han skal nå være i prosessen med å starte en separasjon fra sin kone. Han har arbeidet som produsent for en rekke kjente navn, deriblant Ray Charles, Carola, A-ha og Sissel. Paret har kjent hverandre i 23 år.

Det er nå to år siden ekteskapet mellom Sissel og Eddie Skoller (61) tok slutt. Siden skilsmissen har Sissel vært singel og alenemor til de to barna Ingrid (9) og Sarah (6).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere