- Ogude var fremragende

Fegor Ogude spilte hele kampen da Nigeria tapte for Argentina tirsdag, men får skryt av landslagstreneren.

08.09.11 10:30

Fegor Ogude fikk skryt av landslagssjefen etter hans innhopp for Nigeria mot Madagaskar søndag. Kampen var en kvalifiseringskamp til African Cup of Nations, og Nigeria vant 2-0.

Tirsdag kveld stod en vennskapskamp mot Argentina på programmet, og kampen ble spilt i Bangladesh.

Ogude spilte hele kampen på Nigerias midtbane, og startet sin første kamp for Nigeria. Ogude kunne ikke hindre at Argentina stakk av med en 3-1-seier, men fikk allikevel voldsom skryt fra landslagstrener Samson Sisia.

- Fegor var veldig god, fremragende. Ved å ha hatt han på samling disse dagene så visste vi at han har et stort potensiale, og han viste oss faktisk hvor god han er. Han vil fortsatt utvikle seg, men kan kun bli bedre, sa Sisia til africanseer.com.

Ogude spilte første omgang på midtbanen, men fikk ansvar for å legge frimerke på Lionel Messi etter hvilen. Ogude gjorde en såpass god jobb at Messi var mer eller mindre usynlig i hele 2. omgang, melder nettstedet.

Landslagsaktivitetene for denne gang er nå over og Ogude er ventet tilbake på Vålerenga-trening før helgen for å starte forberedelsene til søndagens hjemmekamp mot Start.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.