RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ole Brumm fremmer homosaken

Sist oppdatert:
Amerikanske konservative raser over det de mener er pro-homofil propaganda mot barn ved hjelp av Ole Brumm og andre kjære barnefigurer.

To av USAs mest kjente tegnefilmfigurer Sponge Bob og kaninen Buster har skapt en storm av reaksjoner fra amerikanske konservative organisasjoner.

Kaninen Buster var nemlig på besøk hos et lesbisk par og deres barn på barne-TV. Etter mye påtrykk har kanalen PBS bestemt seg for ikke å vise episoden.

- Mange foreldre vil ikke at deres barn skal bli eksponert for en slik livsstil på TV, sier Margaret Spellings, talskvinne for kristne konservative og tidligere rådgiver i Det Hvite Hus.

Men det er ikke bare kaninen Buster som får hard skyts. Også Ole Brumm, Sponge Bob (Svampe Bob) og andre figurer blir beskyldt for å løpe homosakens ærend.

Organisasjonen We Are Family har nemlig laget en musikkvideo til den store amerikanske familiedagen der alle figurene synger «We Are Family». Meningen med videoen er å skape toleranse, skriver organisasjonen på sin hjemmeside.

Nyhetsbyrået AFP opplyser at de har sett musikkvideoen og kan ikke se at den inneholder én referanse til seksuell legning verken den ene eller andre veien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere