*Nettavisen* Nyheter.

- Oprah sparker Dr. Phil

Foto: (Stella pictures)

Oprah Winfrey er rasende på TV-psykologen.

17.01.08 18:06

(SIDE2): Årsaken skal være at Dr. Phil utnyttet Britney Spears' sykehusskandale nylig.

- Du har sparken
Dr. Phil McGraw startet sitt eget show i 2002, etter å ha vært en del av Oprah Winfrey show. Men den siste tiden har seertallene hans bare gått nedover. Britneys skandale ville han bruke til å snu trenden, ved å ha både mor og far Spears og datteren Britney i studio.

TV-legen doktor Phils innblanding i Britney Spears' skandale kan resultere i at han mister jobben. Nå opplyser en anonym kilde til National Enquirer, ifølge Aftonbladet, at Oprah Winfrey er møkklei og derfor vil sparke ham.

- Hun kommer selv til å gi han beskjeden «Du har sparken». Hun er rasende. Hun forventet at han skulle beklage Britneys situasjon, men i stedet brukte han tilfellet til å øke seertallene.

- Oprah mener han helt har mistet følelsene for hva som er rett og galt.

Sint familie
Familien Spears føler seg også forrådt av den kjente TV-legen. De skal spesielt har reagert på at han kom med en uttalelse til pressen etter sitt sykehusbesøk hos Britney.

Lou Taylor, som er talsmann for Spears-familien, uttalte nylig at foreldrene mener sviket er så ødeleggende fordi de trodde legen ville hjelpe dem og de stolte på at han i hvert fall ikke ville snakke med pressen.

- Dette er et eksempel på at tilliten blir brutt. De trodde Dr. Phil ville holde deres private anliggender for seg selv. Det som virkelig er feil her er at Dr. Phil kom med en uttalelse i det hele tatt. Familien trodde han bare ville hjelpe og være en ressurs, ikke gjøre vondt verre og gi offentlige uttalelser til pressen istedenfor, sa Taylor.

Les mer om Britney her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag