- Ord kan ikke beskrive sorgen

Foto: CARLO ALLEGRI (REUTERS)

Venner og familie tok farvel med Brittany Murphy på julaften.

25.12.09 09:41

(SIDE2): - Brittany var en høyt elsket og lidenskapelig person og en kunstner i sitt hjerte – hun elsket å spille skuespill, synge, danse og opptre. Et klart lys som lyste opp verden er for alltid slukket, men det vil leve i hjertet til dem som Brittany rørte ved, sier familien i en meddelelse som ble sluppet etter begravelsen i går, torsdag.

De sa også at ord ikke kan beskrive sorgen de føler.

Den unge skuespillerinnen ble begravet ved Forest Lawn Memorial Park, Hollywood Hills i Los Angeles. Murphy døde søndag i sitt hjem. Hun ble 32 år gammel.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

(Artikkelen fortsetter nedenfor)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Jason Redmond (AP)

- Fint og fredfylt
Avskjeden med Murphy på julaften blir beskrevet som en fredfull og liten seremoni. Den var veldig fin og respektfull, sier en venn. Begravelsen begynte på ettermiddagen og varte til mørket falt på. Venner sang «Amazing Grace» da de tok farvel med den unge skuespilleren, skriver nyhetsbyrået AP.

Murphys ektemann, Simon Monjack, holdt en tale hvor han snakket om deres forhold og kalte Murphy sin beste venn og sjelevenn. De to giftet seg i 2007.

Hennes nærmeste venner og søskenbarn leste også opp sine beste minner om henne.

Ukjent dødsårsak
Dødsårsaken er foreløpig ukjent, men de første rapportene som kom mandag tyder på at hun døde en naturlig død, men at hun i det siste skal ha hatt influensasymptomer.

Den endelige rapporten om dødsårsaken blir kjent om noen få uker når alle prøvene er ferdigbehandlet.

Murphy har spilt i filmer som «Clueless», «8 Mile» og «Just Married». I tiden før hennes brå død drev hun med flere filmprosjekter samtidig. Hun medvirker også i «Across the Hall» som kom i desember i år. Premieren i Los Angeles i forbindelse med filmen var en av Murphys siste offentlige opptredener.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Noel Vasquez

2697

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.