RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Overfalt og befølt

En 22-årig kvinne skal natt til fredag ha blitt overfalt og befølt på åpen gate. En mann er avhørt som mistenkt.

(iBergen.no) Likevel tror ikke politiet de har tatt gjerningsmannen og etterlyser nå vitner til hendelsen som skal ha skjedd klokken 01.50 natt til fredag.

Overfalt bakfra
- Ifølge fornærmedes forklaring skal hun ha kommet gående i trappen fra Ladegårdsgaten opp til Breistølveien da hun ble overfalt bakfra og befølt av en fremmed mann. Da hun skrek forsvant overgriperen inn i Meyerparken, sier politioverbetjent Tove Lian Mathisen ved vold- og sedelighetsavsnittet til iBergen.no.

Kvinnen ringte politiet umiddelbart etterpå og det ble lett etter mannen med hunder i området. En mann ble like etter pågrepet og tatt inn til avhør, der han nektet all kjennskap til saken. Han har nå status som mistenkt.

- Men vi har ikke klart å knytte ham til hendelsen ennå. Beskrivelsen passer ikke, sier Lian Mathisen.

Sa ikke et ord
Den etterlyste mannen er mellom 25 og 35 år, med lys hudfarge og mørkt hår. Han har en høyde på 190 og 195 centimeter og hadde en sort frakk eller sid jakke, og sort bukse på seg. Ettersom han ikke snakket til kvinnen, vet ikke politiet hvilken dialekt han snakker.

- Vi vil gjerne ha tips fra eventuelle vitner, eller andre som har opplevd lignende episoder som kan settes i sammenheng med dette. Det har vært endel episoder av lignende karakter i det samme området, men vi vet ikke om det dreier seg om én eller flere personer som står bak alle disse.

Dersom du vet noe kan du kontakte politiet på telefon 02800.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere