RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Overraskende Isdans-vinner

Pål Anders Ullevålsæter er storfavoritt til å vinne fredagens Isdans-finale, men oddsselskapene tror en annen kan overraske.

(SIDE2:) Fredag går finalen i Isdans av stabelen. Etter at Dorthe og Janusz røk ut av konkurransen forrige uke er det Pål Anders Ullevålsæther og Anna Pouchkova, Per Christian Ellefsen og Marianne Fjørtoft og Jim Marthinsen og Kaja Hanevold som står igjen.

Ifølge oddsen hos de ulike tippeselskapene er det ørkenrallyhelten Pål Anders Ullevålsæter som er favoritt til å vinne, men de fleste tror Per Christian Ellefsen kan overraske.

- Kapret folket
- Pål Anders må være favoritt. Han er mye bedre enn de andre og fortjener jo å vinne. Men Per Christian har kapret TV-seerne og hvis de får være med å bestemme vinneren ser vi ikke bort i fra at vi kan få en liten sensasjon, sier pressesjef Frank Hansen i Centrebet.

Ullevålsæter har 1,35 i odds, mens Ellefsen har 4,50 og Jim Martinsen har 7,50 i odds.

Også hos Unibet er det tro på at Ellefsen kan overraske. Han ligger på andreplass - bak Ullevålsæter - med 5.50 i odds. Jim Martinsen har 8.00 i odds.

NordicBet har på sin side valgt Ullevålsæter og Martinsen som nummer en og to. Der får man utvilsomt mest penger igjen dersom man velger å satse på Ellefsen, som har hele 8.0 i odds.

Les mer fra Isdans her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere