RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Påkjørt og slått ned av mann i Porsche Cayenne

(Privat)
Sist oppdatert:
- Jeg ble utsatt for klassisk road rage, sier 34-åringen.

Politiet fikk ved 17-tiden onsdag melding om at en 34 år gammel mann hadde blitt påkjørt av en mann i en Porsche Cayenne i Oslo sentrum.

- Kjørte rett i meg
Thomas Olsen (34) forteller til Nettavisen at han ble påkjørt i krysset mellom Hausmannsgate og Storgata.

- Jeg gikk over fotgjengerfeltet da bilen kjørte rett i meg, deretter kom sjåføren ut av bilen og ropte «Har du bulket bilen min?» Så slo han til meg med knyttneven, sier han til Nettavisen.

Etter å ha blitt slått og dyttet flere ganger, greide mannen til slutt å kontakte politiet og oppgi registreringsnummeret.

Pågrepet på bopel
Kort tid senere ble mannen pågrepet i sin egen bopel.

- Vi har pågrepet en mann i forbindelse med hendelsen. Han ble pågrepet hjemme, sier operasjonsleder Elin Knutsen i Oslo politidistrikt til Nettavisen.

34-åringen sier til Nettavisen at sjåføren virket ruset.

- Ja, han virket ruset. Han mente til og med at det var min skyld «fordi jeg ikke hadde noe i fotgjengerfeltet å gjøre», sier Olsen.

- Har du ringt politiet? Du skal faen meg dø!
Thomas Olsen forteller at han fikk gjennomgå skikkelig av bilisten.

- Han slo meg flere ganger i mage, bryst og hodet. Mens han slo meg, tastet jeg nummeret til politiet og fikk ropt ut registreringsnummeret slik at politiet kunne høre meg. Da ropte mannen til meg «Har du ringt politiet? Du skal faen meg dø».

Men kort tid senere kjørte mannen fra stedet.

Da Nettavisen snakket med 34-åringen onsdag kveld, satt han fortsatt på legevakten og ventet på behandling. Olsen sier har fått seg noen slag på kroppen og brillen er knust. Han sier han er oppgitt over situasjonen han havnet i.

- Flere brudd i nedre brystregion og hjernerystelse ble resultatet. Heldigvis ikke på ille som jeg først fryktet, sier han til nettavisen.

- Dette er road rage
- Det er dette som kalles road rage – dette er et klassisk eksempel. Folk som ikke kan kjøre bil og som mister besinnelsen. Det er helt utrolig. De har dårlig tid, kjører på noen – og klikker fordi de ikke innser at det er deres feil, sier Thomas Olsen til Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere