RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Panteloven åpner for investeringer

Sist oppdatert:
Det store tyske bryggeriet Krombacher mener at den nye panteloven vedtatt sist uke gir grunnlag for å iverksette planlagte inevsteringer
Det går frem av en pressemelding fra bryggeriet hvor de varsler iverksettelse av hittil utsatte investeringsprosjekter. Prosjektene har vært utsatt på ubestemt tid på grunn av usikkerheten rundt den tyske pantelovgivningen.

Sist fredag vedtok det tyske overhuset Bundesrat et nytt forslag til pant på engangsemballasje etter flere år med tautrekking. Den nye loven vil innføre standard pant på emballasje for blant annet mineral, brus og øl.

Krombacher mener at kompromisset i overhuset nå gir bryggeribransjen den rette sikkerheten for fremtidige forretningsbeslutninger.

- Byggeforberedelser, som har vært gjort parallelt med at panteprosess..., kan nå vedtas, melder Krombacher.

Selskapet varsler nå at de vil sette spaden i jorden for et nytt påfyllings- og logistikkanlegg i mars neste år. Krombacher skal investere omkring 63 millioner euro i ulike nye anlegg de neste to årene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere