RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Passer godt i vår spillestil

Sist oppdatert:
Martin Andresen er veldig godt fornøyd med signeringen av Yssouf Koné.

LA MANGA (vif-fotball.no): Fredag var det hektisk aktivitet hjemme i Oslo da Yssouf Koné ble klar for Vålerenga. Martin Andresen har fulgt situasjonen tett fra La Manga og er veldig glad for at det løste seg.

Se Andresen om Koné- signeringen her

- Vi har holdt på med Koné en god stund, også fikk vi gjennomslag for et døgn eller to siden. Det er litt artig for Rosenborg har gått rundt her og fortalt at han var klar for dem. Når jeg fikk høre det visste jeg at Truls Haakonsen var på vei til Frankrike for å signere med han, sier Andresen til VIF TV.

- Jeg tror nok Rosenborg er litt skuffa nå, men vi er glade, sier han med et stort smil.

Andresen mener Koné har det meste som skal til å lykkes i Vålerenga.

- Vi får en spiss som har de fleste ferdighetene. Han er rask, sterk feilvendt og bra i lufta. Når han er i form har han det meste og han vil passe godt i vår spillestil, sier Andresen.

Andresen peker også på at Koné allerede har vært i Norge tidligere, og dermed er integrert i forhold til norske forhold, og at han behersker engelsk godt. Andresen mener også at overgangen vil være positiv for unggutten Sidoine Oussou (18) som Vålerenga signerte tidligere i vinter.

Se Andresen om Koné- signeringen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere