RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Perfeksjonist til fingerspissene

Sist oppdatert:
Denne uken er det finansministeren kjendisastrologen Henning Hai Lee Yang, forteller litt om fremtiden til.

(SIDE2): Hver uke spår kjendisastrologen Henning Hai Lee Yang horoskopet fremover for en kjent person. Denne uken er det Kristin Halvorsen som er den utvalgte kjendisen. Kristin er født den andre september 1960, og dermed hun Jomfru, altså tegnet vi er inne i.

Bestill personlig horoskop fra Henning Hai Lee Yang

Kristins horoskop
Hai Lee Yang beskriver Kristin Halvorsen som en meget pliktoppfyllende person og kan avsløre at hun i tillegg er perfeksjonist. - Alt hun gjør prøver hun å gjøre så perfekt som mulig, og ingenting overlates til tilfeldighetene.

Videre forteller Hai Lee Yang at Kristin er født i Rottens år, noe som betyr at hun er skarp. - Hun vet å passe på og telle sine penger, både for seg selv og selvfølgelig også for den norske stat, i rollen som finansminister.

Hun kan være veldig nitid og temmelig pirkede, men egentlig så ønsker hun å få ting i gang. Samtidig vil hun gjerne bli ferdig med sine oppgaver raskt, men på en best mulig måte. Så langt ser det ut til at hun har klart seg veldig bra og på en grei måte. Kristin har innfridd mange av sine valgløfter, bortsett fra fullstendig barnehagedekning for alle barnefamilier i Norge.

Arbeidslivet
Kristin Halvorsen er inne en fin periode av sitt liv nå. 2008 er også igjen Rottens år - nemlig Kristins eget år. Alle prosjekter som hun starter nå, vil kunne gi henne mye uttelling. Hun kommer til å stå på og få gjennomført mange spennende oppgaver og hjertesaker.

Hun har fått mye ros av den nye OL lederen Flåten i det siste. Dette er året hvor hun kommer til å høste mye suksess, og det hun tar i, blir rett og slett til gull. Dette er til glede for henne selv, og for alle nordmenn som ser at Norge flommer over av penger.

Ditt eget dagshoroskop finner du her!

Romantikk
De som er født i jomfruens tegn vil også oppleve at romantikken blomstrer nå, og kjærligheten til Kristins ektemann vil kunne få et nytt oppsving. Ektemannen kommer også til være mer synlig i tiden som kommer.

Kristin kommer til få det like hektisk i den siste halvdelen av 2008 slik som den første halvdelen. Her er det masse bevegelser, og hun kommer til å reise mye i Norge og også i utlandet. Det er derfor viktig å finne tid til å slappe ordentlig av mellom slagene, for kroppen hennes trenger også tid til å komme til hektene igjen.

Det er sikkert morsomt å være finansminister for Kristin, og hun gliser jo vidt og bredt hver gang hun viser seg på TV. Det er kanskje heller ikke noe rart i det, siden hun holder styr på en av verdens største valutareserver, selv om det gjerne kan sies at hun gjør det med stil og klokskap.

2009
2009 kommer til å bli spennende for henne, og det er fortsatt muligheter å få til dette med full barnehage dekning i den siste tiden inntil nytt valg finner sted neste år. Da gjenstår det å ønske henne lykke til !

Vil du snakke med Henning om fremtiden? Ring 79 00 11 00

Vil du snakke med en annen fremtidsanalytiker om din fremtid? Klikk her for å lese mer

Om stjernetegnet løven

Om stjernetegnet krepsen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere