- Persbrant ikke gal alkoholiker

Mikael Persbrandts gravide samboer snakker ut om forholdet: - Han er ingen gal alkoholiker, sier hun og raser mot ryktene.

02.05.06 16:57

(SIDE2): Det er i det svenske bladet «Populär Psykologi» at Sanna Lundell (27), Mikael Persbrandts (42) unge samboer, skriver en kronikk om forholdet til den svenske stjernen.

LES BAKGRUNN:Sveriges villmann

Paret har de siste månedene vært i konstant søkelys fra mediene, særlig på grunn av det pikante faktum at Sanna ble gravid med Persbrandt mens han fremdeles var forlovet med den norske skuespillerinnen Maria Bonnevie.

Maria er til alt overmål blitt kjæreste med «Først & Sist»-programleder Fredrik Skavlan - noe som ikke akkurat bidrar til å legge noen demper på medieoppmerksomheten.

LES OGSÅ:Skavlan fleipet om Persbrandt

- Pappa var «riksalkoholiker»
- Etter denne turbulente høsten, blir jeg møtt av en masse bisarre og forutintatte meninger om min person. Det hele topper seg med at min far skal ha vært «riksalkoholiker» under noen ville år på 80-tallet, skriver Sanna i PS.

Hun er datter av den svenske visesangeren Ulf Lundell. Hun tar snart embedseksamen i religionsvitenskap, og frilanser som skribent. Hennes inntog i svenske sladderspalter har fått henne til å undres, videreformidler avisen Expressen.

- Det vanligste er at folk, selv helt nye bekjentskaper, syns synd på meg. Det føles helt absurd. Som om jeg var et slags offer, fanget i klørne til en gjeng gale alkoholikere. Et eventyr som er diktet opp av gud vet hem, helt usant, men først og fremst høyst privat, skriver hun.

- Sladrer selv
Sanna innrømmer imidlertid at hun selv sladrer - selv om hun presierer at det slett ikke er sunt.

- Ingen andre enn jeg har rett på min historie. Igen andre kan rettmessig gjøre seg en oppfatning om hvem jeg er, uten å møte meg ansikt til ansikt og høre mine egne ord, tordner hun.

Les også:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag