RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Person styrtet rett i sjøen

Sist oppdatert:
Øyenvitne skal ha sett person med flygedrakt styrte ned i sjøen ved Filtvet i Hurum.

Politiet i Søndre Buskerud vet foreløpig ikke hva som skjedde ved Filtvet i Hurum torsdag. Et øyenvitne fortalte at han så en person med en slags flygedrakt styrte i sjøen. Søket etter en person torsdag ga ingen resultater.

Fredag vurderer politiet om de skal iverksette søk etter en antatt omkommet. Politiet har ikke mottatt noen savnetmeldinger, får Nettavisen opplyst.

Politiet fikk melding om hendelsen fra brannvesenet klokken 20.30 torsdag kveld, og sammen med Hovedredningssentralen Sør-Norge iverksatte de en leteaksjon, men uten å finne noe. Søket ble avsluttet klokka 23.

Politiet hadde svært få opplysninger om hendelsen torsdag kveld, men behandler nødmeldingen som alvorlig.

- Vi vet ikke hvem det er eller hvem det kan være. Men vi har et troverdig vitne som mener å ha fysisk sett en person som falt i sjøen, uttalte operasjonsleder Tor Stein Haugen ved Søndre Buskerud politidistrikt til Nettavisen.

Politiet sa de trodde personen drev med en form for luftsport.

- Det han (vitnet) sier er at personen hadde en slags flygedrakt på seg. Og det skulle ha vært en slags gassdrevet ting på ryggen. Men jeg er ikke veldig kjent med den formen for ekstremsport, sa operasjonslederen.

- Nå blir søket fra luft og vann avsluttet ved 23-tiden. Men vi starter opp med et annet søk på dagen i morgen, og da leter vi sannsynligvis etter en omkommet person langs vannkanten, sier Haugen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere