RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Pete er ute etter penger

(Foto: Getty Images)
Katie frykter at ektemannen er ute å ramme henne der gjør mest vondt, nemlig i lommeboka.

(SIDE 2): Bruddet med ektemannen Peter Andre har gjort Katie Price bekymret for økonomien. Toppløsmodellen har en formue på over 400 millioner hun nødig vil dele med mannen som har gått fra henne, melder den britiske avisen News of the World.

LES MER HER: Derfor ble det slutt

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Trist og sint
Brunetten veksler mellom sinne og raseri etter bruddet. Angivelig ringer hun stadig vekk til Pete for å skjelle ham ut. Hun skal være overbevist om at han er ute etter å slå kloa i formuen hennes.

- Hun har jobbet hardt for pengene og blir rasende når hun tenker på at eksen kan komme til å nyte godt av hennes slit, hevder en anonym kilde til avisen.

Drikker bort sorgene
Katie har hele tiden sagt at det var Pete som ville avslutte ekteskapet. Han skal ha fått nok av konas humørsvingninger og flørting på byen i alkoholpåvirket tilstand.

LES MER HER: Peter Andre og Jordan skilles

Det høye alkoholforbruket til brunetten skal være en av hovedårsakene til at paret skilles. Nå som Pete er ute av huset, skal Katie være hardere på flaska enn noen gang.

- Stort sett ligger hun i senga. Hun både drikker og tar sovepiller. Dessuten har hun sluttet å spise, forteller kilden til avisen News of the World.

LES OGSÅ:Du blir hvordan du drikker

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere