*Nettavisen* Nyheter.

- Philip er søt

Sandra synes Philip er søt, og han synes hun er en «fin dame». Fredag var sangduoen på nett-treff. Les svarene.

21.01.05 12:20

2005 blir et travelt år for Sandra Lyng Hansen og rapperen Philip Ruud. De har sluppet singelen «Sommerflørt» og nå reiser de landet rundt med snøbrettarrangementet «Snowshow» og fremfører hitlåten.

Og alle lurer på om de er blitt kjærester. Men det benekter begge.

«Sommerflørt»-videoen har vært A-lista på ZTV lenge og var den mest etterspurte videoen på NRK-programmet «Svisj» i løpet av desember. Videoen til låten er spilt inn i Thailand, og er Norges dyreste hiphop-video noensinne.

Låten omhandler et tema alle har vært borti. «Sommerflørt» er en kjærlighetshistorie hvor Philip ser tilbake på, og reflekterer over en flørt fra forrige sommer. Som ekstra godbit inneholder singlen også en fem minutters dokumentar om produksjonen av musikkvideoen til hiten. Den kan avspilles på vanlige PC'er.

Sandra takket ja til å bli med på «Sommerflørt» fordi det er den musikken som ligger hennes hjerte nærmest. I tillegg er Philip den eneste rapartisten i Norge som er like gammel som henne. Men om de skal fortsette samarbeidet har de ikke bestemt seg for enda.

Sandra har alltid drømt om å satse på musikk men før hun eventuellet flytter til Oslo og satser fulltid vil hun først fullføre skolen. Men hun lokkes hele tiden sørover på grunn av de gode musikkskolene og Idol-sangpedagogen Patan.

Philip ble først kjent for et større publikum våren/sommeren 2003, da han gjestet Equicez' hit «Barnslig». Han turnerte hele 2003/2004 med Equicez, og begynte etterhvert å gjøre flere og flere sololåter. Han slapp sin første smakebit, «Flipset» på «The Omen», en uofisiell mixtape fra Pass It.

Sjekk Philips hjemmeside her

Philip har bare med seg én annen jente på debutalbumet som slippes 14. mars på Pass It Records, og det er plateselskapssøsteren Vivi.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.