RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Planen er cupfinale

VALLHALL (vif-fotball.no): Førstkommende søndag sparkes Norway Cup i gang på Ekebergsletta. Vålerengas G16-lag satser på å gå hele veien. – Vi stiller med toppa lag og har planer om å gå til finalen, sier Vålerenga-trener Ronny Gresmo til vif-fotball.no.

- Vi stiller det beste mannskapet vi har tilgjengelig. Vi mangler to spillere som er i Afrika i sommer. I tillegg Haakon Farstadvoll er opptatt med landslagsspill, men vi har et lite håp om at Simen Thollefsen kan være med oss. Ingenting er imidlertid avklart der ennå, forteller Gresmo.

- Uansett er nok dette det beste laget vi har stilt med i Norway Cup på en stund.

Amputert pulje
Vålerenga stiller tre G16-lag i Norway Cup. Førstelaget møter Teie 2 og Ålgard 2 i de innledende kampene.

- Pulja ser veldig grei ut. Et lag fra Georgia som vi så på som de største konkurrentene har trukket seg. Dermed møter vi to andrelag i de innledende kampene, vinneren av gruppa får dessuten walk over i den første sluttspillkampen.

- Men kampene skal spilles og de varer bare 2 ganger 25 minutter. Det skjer alltid noe i Norway Cup så vi tar på ingen måte noe for gitt, forsikrer VIF-treneren.

Varmer opp i Danmark
Denne uke varmer VIF-gutta opp til Norway Cup med eliteturnering i Danmark.

- Vi deltar i Football Festival Denmark i Århus. Det er en eliteturnering med tolv lag. Vi møter Trelleborg fra Sverige, Kampala Kids League fra Uganda og Sønderborg, et sammensatt kretslag fra Danmark. Bra matching for oss og fin oppladning til Norway Cup.

Etter cup-uka på Ekebergsletta starter interkretsserien opp igjen etter en sommerpause. Vålerenga kjemper som vanlig i toppen.

- Prestasjonene har variert denne våren, men vi har oppnådd ok resultater. Vi ligger på tredjeplass etter halvspilt serie, to poeng bak Stabæk, et lag som vi for øvrig slo 8-0. Det svinger litt, men vi er veldig bra på vårt beste. Vi har scoret desidert fleste mål i serien og sluppet inn færrest.

- Vi har imidlertid lett for å falle litt i kvalitet mot de antatt dårligere lagene så vi har litt å jobbe med.

- Når det er sagt har vi ikke et overordnet mål om å vinne interkretsserien. Det er viktigere at gutta får riktig utvikling. Vi har mange spennende gutter i stallen nå som vi håper å få matchet riktig slik at de er klare for juniorstallen neste år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere