*Nettavisen* Nyheter.

- Politiet beskutt under uro i Belfast

Belfast (NTB-AFP): Politiet i Nord-Irland har pågrepet en 38 år gammel mann som er mistenkt for å ha skutt mot politiet i Belfast. Byen er fortsatt preget av uro.

Lørdag kveld var det igjen uroligheter i Belfast, hvor politiet de siste dagene har fått steiner, fyrverkeri og andre gjenstander kastet mot seg. Biler er blitt satt i brann, og folk er blitt rådet til å holde seg unna Templemore Avenue og Castlereagh Street, skriver BBC.

Uroen fulgte i kjølvannet av en hovedsakelig fredelig demonstrasjon tidligere på dagen, der over 1.000 personer demonstrerte mot at byrådet har vedtatt at det britiske flagget ikke lenger skal heises på rådhuset daglig.

Lørdag ble 13 personer siktet i forbindelse med uroen de siste dagene, ifølge politiet. I løpet sammenstøtene de siste tre dagene er det blitt gjennomført en rekke pågripelser.

- Politiet etterforsker også opplysninger om at flere skudd er blitt avfyrt mot politiet i Newtownards road. En 38 år gammel mann mistenkt for drapsforsøk er pågrepet, het det i en uttalelse fra politiet lørdag. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.