RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Politiet foretar en rekke avhør

Sist oppdatert:
Etterforskningen av drapet på manglerud pågår for fullt.

Politiet har så langt ikke gjort noen gjennombrudd i etterforskningen av drapet på en 52-åring på Manglerud i Oslo natt til lørdag. En teori skal være at han ikke var et tilfeldig offer.

- Etterforskningen i saken pågår for fullt. Politiet foretar en rekke avhør utover dagen og kvelden. Det er per nå ikke noe nytt vi kan gå ut med, skriver politiet i en pressemelding, søndag formiddag.

Fungerende politiinspektør Grete Lien Metlid vil imidlertid gi en oppdatering i saken i løpet av dagen.

- Vi undersøker om det kan ligge noen forklaringer knyttet til ham eller hans familie. Vi har sagt at vi holder alle muligheter åpne, men samtidig er det noen teorier det jobbes etter, uten at jeg ønsker å gå ut med noe mer om det nå, sier Grete Lien Metlid, fungerende sjef ved Seksjon for vold- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt til NTB søndag formiddag.

- Det ble jobbet mye natt til søndag, men vi har ikke så mye nytt å si foreløpig, legger hun til.

Søndag fortsetter arbeidet med å kartlegge rutinene og bevegelsene til 52-åringen.

- Det er fortsatt viktig at folk tar kontakt dersom de har relevante opplysninger eller observasjoner, sier Metlid.

Funnet i veien
Politiet utelukker ikke at det var flere gjerningspersoner som gikk løs på den norskpakistanske 52 år gamle familiefaren.

Hodeskadene mannen var påført og omstendighetene på stedet gjorde at politiet slo full drapsalarm. Det var en drosjesjåfør som fant den skadde mannen liggende midt i veien. Politiet fikk melding klokka 0.29 og selv om både politi og ambulanse kom raskt til stedet, sto livet ikke til å redde. Mannen døde kort tid etter ankomst til Ullevål sykehus.

52-åringen vil bli obdusert mandag, dødsårsaken er ikke kjent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere