Gå til sidens hovedinnhold

- Positivt møte

Stabæks sportslige utvalg og spillerutvalget møttes mandag for å diskutere forholdet mellom sportsdirektør Lars Bohinen og spillergruppa. Begge parter omtaler møte som konstruktivt og positivt.

Sportslig utvalg i Stabæk Fotball og spillerutvalget (representanter for spillerne) hadde i dag et godt og konstruktivt møte rundt den sportslige ledelsen i klubben, heter det i en pressemelding fra klubben.

Misnøye

Bakgrunnen for møte var misnøye i spillergruppa med flere av uttalelsene til sportsdirektør Lars Bohinen i media de siste ukene.

På møtet var Stabæk opptatt av å finne tiltak som skal styrke den sportslige lederrollen slik at den har full tillit, særlig i forhold til spillerne. Kommunikasjonskanalen mellom spillere og ledelse skal styrkes, melder klubben.

- Vil styrke klubben

- Stabæk har hatt mange og store utfordringer de siste årene og vi har alltid kommet styrket ut av dem. Vi er trygge på at vi også nå skal klare å løse denne utfordringen på en god måte, sier formann Mimi Berdal og kaptein Mike Kjølø i Stabæk.

- Jeg er ikke feilfri, verken som person eller som klubbleder, forteller sportsdirektøren, og innrømmer at han har lært mye gjennom møtene og prosessen, sier Lars Bohinen til fxt.no.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger