RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Prinsen er ikke singel

IKKE SLUTT? Emma Pernald snakker ut om bruddryktene med Carl Philip i svenske Expressen.
IKKE SLUTT? Emma Pernald snakker ut om bruddryktene med Carl Philip i svenske Expressen. (Scanpix)
Sist oppdatert:
Sier kjæresten hans gjennom ni år, Emma Pernald.

(SIDE2): Prins Carl Philips kjæreste er rasende over ryktene om en annen kvinne. Torsdag ble det kjent at svenskeprinsens ni år lange forhold med Emma Pernald (29) hadde tatt slutt - og det for en annen kvinne.

Bakgrunn:- Svenskeprinsen er singel

Ikke slutt
Men Emma er mildt sagt lite glad for ryktene som har svirret i svensk media den siste uken og snakker ut i avisen Expressen. Det er svært uvanlig at medlemmer av kongefamilien eller folk i nær kjennskap til kongelige går ut i avisen, men Emma har nå valgt å ta bladet fra munnen.

- Det har ikke skjedd noen dramatiske endringer i vårt liv den siste tiden, sier prinsekjæresten til den svenske avisen.

En kilde sier videre til avisen at bruddryktene har sjokkert det kongelige kjæresteparet.

- Jeg har forstått at det er stor interesse rundt mitt privatliv. Den siste tidens rykter rundt mitt privatliv er bare spekulasjoner, sier Emma Pernald.

En ny kvinne?
Prins Carl Philip (29) skal allerede har funnet seg ny kjæreste, men Emma er regelrett rasende over ryktene. Kvinnen prinsen ble sett sammen med er en nær venninne av Emma. Prinsen skal ha danset med henne og holdt henne i hånden i løpet av kvelden - noe som blir knipset av fotografer.

Det såkalte «andre kvinnen» sier til avisen at hun var ute med kjæresten sin og resten av vennegjengen, blant dem prinsen, på en nattklubb i Stockholm.

- Ved en anledning snakket jeg med Carl Philip og det var vel da situasjonen oppsto, forteller hun (som ønsker å være anonym) til Expressen.

Emma var ikke med prinsen den akutelle kvelden fordi et familiemedlem var blir syk og hun støttet denne personen.

- Men vær sikker på at Emma og Carl Phillip snart kommer til å vise seg sammen igjen for å avkrefte bruddryktene, sier en kilde til avisen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere