Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Prinsessen snakker ikke sant

Foto: Lien, Kyrre (SCANPIX)
Se og Hør klager inn TV 2 for Pressens Faglige Utvalg (PFU).

(SIDE2): Se og Hør beskylder prinsesse Märtha Louise for å ha kommet med feilaktige opplysninger i TV-dokumentaren «Eventyrprinsessen», skriver Dagbladet.

Sjefredaktør i Se og Hør skriver følgende i klagen til PFU:

«I programmet kom prinsessen i skade for å fortelle eventyr også for voksne ved å fremme sterk kritikk mot Se og Hør på et beviselig feilaktig grunnlag».

Uttalelsen det dreier seg om er at Märtha Louise sier i dokumentaren at Se og Hør hadde en sak før jul der det sto at hun har lest erotiske eventyr på julebord, noe hun påpeker ikke er sant. Hun sier videre at hun aldri kommer til å lese erotiske eventyr på julebord.

Haave sier til Dagbladet at de aldri har omtalt den aktuelle historien om at Märtha skal ha fortalt erotiske eventyr på julebord. Han mener å kunne påvise at det prinsessen sier ikke er sant, og synes TV 2 enkelt burde ha luket bort prinsessens uttalelse.

Ifølge klagen ble saken sitert av NTB og diverse nettaviser, men ikke av Se og Hør. Ukebladet mener det er skadelig for deres omdømme når det hevdes på TV 2 at bladet «trykker feilaktige historier om erotisk ladede julebord i pressens regi», ifølge Dagbladet.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!