RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Progresjonen er viktigst

Sist oppdatert:
Actionspillet «Assassin's Creed 2» varer i 27 år, da er det viktig at spillfiguren utvikler seg. Se den 5. utviklerdagboken.

Det er mye skriverier om «Assassin's Creed 2» om dagen. Vi har vært i Firenze og testet actionspillet, snakket med kreativ sjef Patrice Desilets og enda er det mer i vente så snart sperrefristene løftes mandag 26. oktober.

Spillet er historisk plassert i renessansen og strekker seg over en periode på 27 år, fra 1476 til 1503. Da ville det virket usannsynlig om spillets hovedperson Ezio forble uforandret gjennom spillet. Han er tross alt ikke Dorian Gray.

- Vi ønsker at vår figur skal gå gjennom en forandring på samme måte som omgivelsene, forklarer teknisk sjef for brettdesignen i «Assassin's Creed 2», Chris Weiler.

Ubisoft har nettopp publisert den femte utviklerdagboken fra teamet bak spillet, du kan se hele videoen nedenfor.

«Assassin's Creed 2» slippes til PS3 og Xbox 360 20. november og noe senere på PC. Her finner du alt vi har skrevet om «Assassin's Creed 2».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere