RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Sallisaw Police)

- Prøvde å selge barna på Facebook

Sist oppdatert:
Samlet inn penger for kausjon til kjæresten.

Den 22 år gamle amerikanske kvinnen er anklaget for å prøve å selge sine egne barn på Facebook. Årsaken? Kjæresten sitter i fengsel og hun ville skrape sammen nok penger til å betale kausjonen, ifølge Sky News.

Politiet i Sallisaw, Oklahoma opplyser at Misty Van Horn fant det hun trodde var en potensiell kjøper på det sosiale nettverket.

- Bare kom til Sallisaw, det er bare 30 minutter unna. Jeg vil gi dere alle tingene hennes og dere skal få henne for alltid, skal hun ha skrevet i en Facebook-melding til den mulige kjøperen.

Politiet forteller også at prisforlangende var 1000 dollar for 2-åringen. For 4000 dollar (cirka 23.000) kroner kunne man få minstemann på ti måneder med på kjøpet.

Naboer sier at 22-åringen i dagevis hadde gått fra dør til dør for å samle inn penger for å kausjonere ut kjæresten.

Den uidentifiserte kvinnen fra Fort Smith i Arkansas som hadde fått tilbudet varslet politiet i forrige uke. De grep raskt inn og arresterte kvinnen.

Myndighetene har tatt hånd om barna i påvente av rettssaken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere