- «Puppemodell» er kvinnediskriminerende

Foto: (www.monicahansen.com)

- Dette er bare en del av det å lage en merkevare, sier norske Monica Hansen som gjør suksess i USA.

26.02.14 09:16

(SIDE2): - Jeg har aldri vært helt naken i Playboy. Jeg er toppløs på de nye bildene, men håret og sand dekker mye til over puppene, forteller Playboy-modellen Monica Hansen (30) til Side2.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Les også: Får 3,7 mill fra puppelege

Inspirert av 70-tallet
Torsdag var det releaseparty for den norske Playboy-modellens åttesiders oppslag i juli og august-nummeret til amerikanske Playboy. Festen finner sted i Hollywood - og gründeren Hugh Hefner er en selvfølge blant de fremmøtte.

- Dette blir det nest siste releaseparty noen gang. 8. august er siste Playboy-fest. Ever. Det er derfor litt spesielt å få disse bildene på trykk nå, rett før han slutter, forklarer hun.

Modellen ble veldig overrasket da Hugh Hefner ville ha bildene hennes på trykk.

- Det er som regel arrangerte fotoshoots for Playboy, men dette er bilder som vi selv har tatt, og Hef likte de. Det minner han om 70-tallet. Jeg gjorde bildene selv, og sendte de ut til ulike magasiner i hele verden. Det var mange magasiner over hele verden som kjøpte bildene. FHM trykte bildene i Norge.

Se mer på Monica Hansens blogg her

Ingen playmate
Monica Hansen elsker å vise fram kroppen sin, men kler seg likevel sjelden helt naken.

- Jeg har ikke noe imot nakenhet så lenge det er smakfullt, men jeg har aldri ønsket å være naken i Playboy. Jeg har heller aldri hatt noe ønske om å bli en playmate. Da er det retningslinjer, og det er jeg ikke interessert i, forteller hun.

Hvor stort er det å få et slikt oppslag i Playboy?

- Jeg ser på disse bildene i Playboy som en stor ære, spesielt siden bladet er ute i to måneder. I Norge kjenner dere meg som en puppemodell, men her gjør jeg alt mulig. Dette er bare en del av det å lage en merkevare. I Norge er det helt annerledes. Det føles kvinnediskriminerende når dere kaller meg puppemodell. Dette er noe som alle stjerner gjør. I USA markedsfører du deg selv, alle gjør det, Angelina Jolie og Megan Fox, alle på A-listen, fortsetter hun.

Artikkelen fortsetter under bildet

Foto: (www.monicahansen.com)

- Ingen drøm
Monica jobber langt fra bare med lettkledte cover. Hun har nå startet sitt eget klesdesign.

- Jeg lager badedrakter og jeans. De er ikke i salg ennå, men jeg designer de nå. Det er mer som en passion jeg har. Jeg ønsker å jobbe med fashion. Det er derfor jeg selger disse bildene. Jeg så en åpning til noe her. Paris Hilton bruker også sin egen merkevare. Det kommer 100.000 nye til Hollywood hvert år for å prøve lykken, så det er selvfølgelig en stor ære å få disse bildene i Playboy etter 13 år i LA. Dette gir meg større åpninger.

Men har det vært en pikedrøm å komme i Playboy?

- Nei, det har ikke vært noen drøm, men nå føles det som en ære. Dette er kjempebra for hvor jeg har lyst til å være senere. Det vil gi meg mer kjendisstatus i USA. Kanskje jeg også vil få flere andre cover. Jeg tar alle sjanser for å markedsføre meg selv, sier hun.

Artikkelen fortsetter under bildet

Kjenner du Hugh Hefner personlig?

- Jeg har vært på mange fester med han, og møtt han, men etter disse bildene har jeg snakket mer med han. Nå er det i hvert fall sånn at han husker meg igjen, tror jeg. Vi har aldri hatt noe nærmere forhold enn det. Men han møter så mange nye mennesker hvert år.

Hun fortsetter.

- Hef er veldig koselig. Alle tror han er en gammel pervers fyr, men han er faktisk veldig classy. Han hører bare ikke så godt nå, han er jo så gammel. 84 år. Jeg tror ikke de jentene i «The Girls Next Door» har ett så intimt forhold til han heller. Det er nok bare et spill, ler Monica.

Les Monica Hansens blogger her:

www.monicahansen.com

www.girlfriend.no/monica

www.juiced.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.