RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Putt Jordan i plastboksen

Sist oppdatert:
Illusjonisten David Blaine er i ferd med å tilbringe 44 dager i en plastboks hengende over elva Thames i London. Nå vil britene putte puppemodellen Jordan i boksen etter at Blaine er ferdig.

Blaine har som mål å tilbringe 44 dager i plastboksen, hengende over elva Thames' bredde i London. I løpet av den tida skal han ikke ta til seg noe annet enn vann.

Ananova omtaler søndag en meningsmåling som er utført på øyriket, hvor 1000 mennesker er spurt om hvem de helst vil se i plastboksen etter at Blaine er ferdig med sitt stunt.

26 prosent mener at Jordan er den ideelle kandidaten til å gjennomgå lignende prøvelser. Statsminister Tony Blair ble stemt inn på andreplass.

Tredjemann i avstemningen ble Simon Cowell, dommer i Storbritannias Idol-konkurranse. Etter ham fulgte Victoria Beckham.

Etter at eksperimentet startet 6. september, har Blaine opplevd å bli utsatt for ulike former for trakassering. Tilskuere har kastet egg mot buret hvor han oppholder seg, og en mann skal ha forsøkt å kutte vannforsyningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere