RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Råeste stemninga jeg har opplevd

GLASGOW (vif-fotball.no): Martin Andresen minnes stemninga fra Hampden park da Norge vant i 2004. I dag ser har kampen fra tribunen.

- Jeg tror jeg aldri har opplevd råere stemning enn da vi slo Skottland på Hampden park for fire år siden. Jeg har spilt for fulle hus andre steder også, blant annet i Øst-Europa, men ingenting kan måle seg med stemningen vi kommer til å få oppleve i ettermiddag, sier Andresen til vif-fotball.no.

Vålerenga-manageren er på plass i Skottland og skal følge landslagskameratene fra tribuneplass.

- Trøkket fra tribunen vi inspirere gutta. Jeg tror ikke det vil slå negativt ut. Både de unge og gamle spillerne på Norges lag har vært med på såpass mye at de kommer til å takle atmosfæren på Hampden godt.

Da Andresen spilte på Hampden park i 2004 vant Norge 1-0 etter en straffescoring av Steffen Iversen.

- Jeg tror vi kan gjøre det bra i dag også og er optimist på Norges vegne. Skottland er ikke så gode at vi skal føle oss underlegne. Om vi er kompakte bak og utnytter kontringsmulighetene våre tror jeg dette skal gå bra.

- Uavgjort kan vise seg som et godt resultat i ettertid, men vi må gå for seier, særlig med tanke på at vi møter Nederland i den neste kampen.

Mange spillere, inkludert Andresen selv, har meldt forfall til Skottland-kampen. VIF-spilleren tror imidlertid ikke laget blir svekket.

- Jeg er ikke bekymret for alle forfallene. Vi har en ung, ballsikker midtbane som løper mye og har evnen til å stå i mot skottene.

- Offensivt blir samhandlingen mellom John Carew og Steffen Iversen viktig.

Etter Andresens og Moas forfall er Kjetil Wæhler den eneste Vålerenga-spilleren igjen i landslagstroppen.

- Jeg tror denne kampen passer godt for Kjetil. Han har aggressiviteten som skal til og har vist at formen er stigende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere