*Nettavisen* Nyheter.

- Rasende på Strøm-Erichsen

Foto: Åserud, Lise (Scanpix)

Styret og kommunestyregruppa i Molde Arbeiderparti skriver i et brev til partiets sentralstyre at de har mistet all tillit til helseminister Anne-Grete Strøm-Erichsen (Ap) etter sykehussaken.

13.12.10 07:56

Brevet ble forfattet under et ekstraordinært møte i Folkets Hus i Molde søndag, og er nylig sendt til sentralstyret, skriver Romsdals Budstikkes nettutgave.

I brevet uttrykkes det blant annet bekymring for klimaet som sykehussaken har skapt i lokalpolitikken.

Molde Arbeiderparti mener helseministerens håndtering av saken har «skapt en eksplosiv lokalpolitisk situasjon som følge av befolkningens store skuffelse og følelse av å være holdt for narr. Dette har ført til et engasjement og raseri som retter seg mot helseministeren og Arbeiderpartiet. Vi har fått en situasjon som vi ikke har opplevd i vår tid i lokalpolitikken og som neppe har funnet sted i partilagets 100-årige historie».

De krever at statsminister og Ap-leder Jens Stoltenberg tar ansvar, og understreker at de har mistet all tillit til helseministeren.

I november vedtok styret i Helse Midt-Norge at det skal bygges et nytt sykehus i Molde. Tidligere denne uken konstaterte helseministeren at det vil ta seks til åtte år før Helse Midt-Norge har økonomi til å realisere planene om et nytt sykehus i Molde. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.