RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- RBK-spillere kan forsvinne

Sist oppdatert:
Frode Johnsen tror at flere av Rosenborgs spillere kan forlate Lerkendal til sommeren.

HER ER FXT.NO

Og til Dagsavisen sier landslagsspilleren at han sjøl kan bli en av dem.

- Det er en del av oss som ikke vil være fornøyd med å sitte på benken over lang tid. Vi ønsker jo å spille fotball, og er ikke kommet til Rosenborg for å reise til Lofoten og spille 2. divisjon, sier 30-åringen.

Rosenborg har en stall på 24 spillere. Johnsen mener at dette kan slå uheldig ut, og at dobbeldekningen kan føre til flere avganger.

Frode Johnsen kom til Rosenborg fra Odd i 2000-sesongen. Han ble kjøpt inn som spiss, eller god gammaldags tanksenter. Nå kjemper han om en plass på midtbanen, og er ikke et førstevalg.

– Vi kan sannsynligvis stille to ellevere i Tippeligaen som begge hadde kjempet i toppen. Spørsmålet er om dette bare er positivt. Det er alltid viktig med konkurranse om plassene, men blir den for stor, kan det slå negativt ut. Trygghet er viktig å ha som fotballspiller, og blir det for mange som kjemper om beinet, kan det spre seg usikkerhet, tror Frode Johnsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere