RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Reidar mest slem mot seg selv

Foto: TV 2
Sist oppdatert:
- Reidar er mest slem mot seg selv, svarer Barbro og Gunnar fra Fagerstrand i en nettprat på TV2.no i dag. Sjekk nettpraten med Barbro og Gunnar .

(SIDE2): Paret fikk husdrømmen knust i gårsdagens episode av TV 2s byggereality. I dagens nettprat på TV2.no fikk de masse spørsmål om Reidar, en av konkurrentene som tar i bruk sleske metoder for vinne huset.

- Hvorfor var dere så slemme mot Reidar og dama hans? Eier dere ikke respekt for andre mennesker når de er syke? lød spørsmålet fra en av seerne.

- Reidar er mest slem mot seg selv. Sykdom har vi STOR respekt for, men når denne blir brukt til å skaffe seg et fortrinn fremfor de som er friske og jobber så forsvinner respekten som den siste isen i et barneselskap, svarer Barbro og Gunnar.

I dagens VG gikk Fagerstrand-paret hardt ut mot enkelte av de andre deltakerne i TV 2s byggereality, og er sjokkert over opplevelsene på byggeplassen.

- Noen av deltagerne ville forgiftet maten og gått over lik for å vinne, sier de til VG.

40 år gamle Barbro Bøe Werner og 35 år gamle Gunnar Hagen sier videre at de ennå ikke har fått Fagerstrand ut av systemet, på tross av at det i realiteten er fem uker siden de ble stemt ut.

- For noen var det bare huset og premien som gjaldt, men enkelte ting gjør jeg ikke selv for tre millioner. Jeg prøver å lære meg selv og barna mine en viss anstendighet, sier Barbro til VG.

Fredag svarte de seerne på nettprat på TV2.no. Her kan du lese både spørsmål og svar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere