*Nettavisen* Nyheter.

- Reiser med hevet hodet

Martin Andresen var stolt over hva Vålerenga presterte på Toumba Stadion torsdag kveld.

07.08.09 00:47

Morten Berre sikret Vålerenga 1-0-seier borte mot PAOK Saloniki torsdag kveld, men det var ikke nok til å sende Vålerenga videre i Europa League.

- Først og fremst er jeg veldig stolt over å vinne 1-0 på en av de vanskeligste bortebanene i Europa. Særlig med tanke på utgangspunktet vårt med ny forsvarsfirer og mange unge på banen, sa VIF-manager Martin Andresen til vif-fotball.no etter kampen.

- Samtidig er det litt surt å tenke på at vi er ett mål unna avansement, spesielt med tanke på at vi ble snytt for minst to straffer på Ullevaal.

Skryter av backene

Blant de unge Andresen nevner, var backene til Vålerenga.

- Jeg er meget imponert over jobben backene våre gjør nede i heksegryta her. Begge holder junioralder og kommer veldig bra fra det i dag. Brix startet sin første A-kamp for året og viser at han er uredd, skryter Andresen.

Taktisk gode

Etter seks kamper uten seier, holdt Vålerenga endelig nullen igjen og da kom det en seier.

- PAOK skaper selvfølgelig mange sjanser og kunne fort scoret på oss, men jeg synes vi leverte en taktisk god kamp og vi har i tilegg til scoringa en heading i tverrliggeren og andre brukbare muligheter.

- Vi reiser herfra med hevet hodet og dette har gitt oss selvtillit før Tromsø-kampen på søndag og det som skal skje videre i Tippeligaen, avslutter Andresen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Kenneth Myhre

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag