RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Renathe er min prinsesse

Sist oppdatert:
Sven O. Høiby (68) har møtt kvinnen i sitt liv, og sier han ønsker å bli trodd i sin kjærlighetserklæring.

(SIDE2): - Jeg har møtt kvinnen i mitt liv. Du må tro meg, for jeg har faktisk det, sa Sven O. til Se og Hør da frieriet ble kjent.

Fredag giftet Sven O. Høiby seg med eks-stripperen Renathe Barsgård (33) på den norske ambassaden i Den Haag i Nederland. Forlovere var Knut «Sputnik» Storbukaas og hans kone Vivian.

Fantastisk kjemi
Sven O. sier til Se og Hør at paret har en fantastisk kjemi til tross for den store aldersforskjellen. Sven O. er klar over at folk er skeptiske, men ønsker å bli trodd på at han har funnet den store kjærligheten.

- Vi går våre egne veier, uavhengig av hva Ola og Kari måtte mene, sier Sven O. til Se og Hør.

Respekt
Paret har tidligere uttalt at skulle et bryllup finne sted skulle det skje i rolige og private omgivelser i utlandet. Kronprinsesse Mette-Marit var ikke i bryllupet og Slottet har ikke kommet med noen uttalelse angående giftermålet.

- Mette-Marit fant sin prins. Det er jeg glad for, selv om det snudde livet opp ned for meg. Men nå har jeg funnet min prinsesse, sier Sven O. til Se og Hør.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere