RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Revolution ypperlig for skytespill

Sist oppdatert:
Nintendosjef avslører han var elendig i skytespill. Inntil nå ...

Nintendos store høvding, Satoru Iwata, forteller i et intervju med CNN Money at han var elendig i skytespill.

Med den kommende spillkonsollen Revolution har ting imidlertid forandret seg.

– Jeg var en spillutvikler i mange år, men jeg har aldri vært en god gamer. Jeg har aldri klart å kontrollere et skytespill, men så fort jeg prøvde Revolution-kontrolleren fant jeg ut at spillet var svært lett å kontrollere, sier Iwata til nyhetskanalen, og fortsetter:

– Jeg tror skytespill er en sjanger som passer spesielt godt til kontrolleren.

Blogg: Slik kan et skytespill fungere på Revolution.

Styr i luften

Nintendo har gått helt nye veier med den kommende spillkonsollen Revolution, ikke minst kontrolleren du styrer spillene med.

Den ser mest ut som en fjernkontroll til TV-en. Du bruker ikke styrespaker som på tradisjonelle håndkontrollere, men beveger ting eller personer i spillet ved å bevege på kontrolleren i luften.

Gjør spill folkelig

Ifølge Nintendo vegrer folk seg, som vanligvis ikke spiller mye spill, for å bruke en tradisjonell håndkontroller. Den skal være avskremmende avansert.

Nintendo hevder også at grafikken i spill allerede er så god som den trenger å være, og fokuserer ikke på å lage en kraftig maskin med høydefinert grafikk.

Avsløres 9. mai

«Revolution» er heller ikke det endelige navnet til konsollen, men kodenavnet for den. Microsofts Xbox 360 hadde for eksempel kodenavnet Xenon inntil det virkelig navnet ble annonsert.

Ifølge Nintendo vil navn og hele konsollen vises frem i sin helhet den 9. mai 2006 på verdens største spillmesse, E3 i Los Angeles

Les flere spillsaker her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere