RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Rihanna angrep meg

Foto: TMZ (AP)
Sist oppdatert:
Chris Brown vil forklare seg med selvforsvar.

(SIDE2): Chris Brown (19) anklages or å ha slått ekskjæresten, Rihanna, tidligere denne måneden. En høring skal avgjøre om saken skal opp i retten, og da vil trolig Brown forklare seg med at det var Rihanna som startet den mye omtalte krangelen dem imellom.

BAKGRUNN: - Gikk berserk etter SMS

Mangler bevis
- Chris jobber allerede med saken sin. Han sier at hun kastet en telefon på ham, deretter slo hun ham i hodet og mistet fullstendig kontrollen. Han sier at det var hun som angrep, sier en kilde ifølge The Arizona Republic.

Rihanna (21) har forklart overfor politiet i Los Angeles at hun ble slått.

Chris Brown ble siktet for trusler og arrestert 7. februar. Han ble sluppet ut mot en kausjon på 50.000 dollar. Han etterforskes nå for vold.

Brown skal etter planen møte i retten 5. mars, men saken kan trolig bli utsatt på grunn av at saken er under etterforskning. I tillegg mangler politiet foreløpig bevis.

Får behandling
Teen Music opplyser at Chris Brown har begynt på sinnemestringskurs for å få kontroll over temperamentet sitt etter at han angivelig skal ha slått Rihanna. Ulike amerikanske medier skriver at han var til stede på sin første time mandag i California.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere