RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Rihanna-bildene er grusomme

Foto: Russ Einhorn / Splash News (Russ Einhorn / Splash News)
Sist oppdatert:
Blåmerker, sår, hevelser, sprukket leppe, blodig nese og bitemerker hevder politikilder.

(SIDE2): Popartisten Rihanna skulle stå på scenen under helgens Grammy-utdeling, men trakk seg i siste liten før arrangementet skulle starte på grunn av angivelig bråk med kjæresten Chris Brown.

Politiet i Los Angeles vil verken bekrefte eller avkrefte at det var Rihanna som var offeret da kjæresten Chris Brown havnet i bråk søndag. Politiet opplyser at en kvinne og Brown kjørte bil i Los Angeles søndag, da bilen kjørte inn til siden av veien og diskusjonen mellom de to personene ble voldelig. Kvinnen ringte 911, og politiet rykket ut.

Da politiet kom til stedet hadde kvinnen det de beskriver som synlige skader, og hun identifiserte Brown som angriper.

Les saken her: - Tatt for kvinnemishandling

Chris Brown har tidligere jobbet hardt for å fremstå som en sjarmerende stjerne, også på besøk her hjemme.

Da han gjestet Norge i 2006, ble hans smilende image vedlikeholdt. Sangeren sjarmerte alle han traff, gjorde sympatiske, personlige intervjuer og til tross for å være tenåring, var proff til fingerspissene.

Etter søndagens episode, da den bestselgende artisten endte opp mistenkt for vold og alvorlige trusler mot «en jente», kan hans karriere være i ferd med å rakne, skriver 730.no .

Politikilde
Tyggegummigiganten Wrigley's, som i 2007 omsatte for 37 milliarder kroner, har allerede fått kalde føtter, og stoppet sin Chris Brown-kampanje, og det er nok stygge, ubekreftede detaljer i saken til at folkets tvil snart ikke kommer den tiltalte til gode.

Det er ikke bare Rihannas fans som ser ned på menn som slår kvinner.

Los Angeles Times' nettsted var en av de første offisielle sidene som skrev at offeret var Robyn Rihanna Fenty, stjernens fulle navn. Informasjonen skal ha kommet fra en kilde i politiet.

Mer tabloide TMZ , eid av AOL, som har fulgt saken med falkeblikk, mener det ifølge politikilder ble tatt bilder av Rihannas skader. Bilder som er «grusomme». Hvis kilden har rett, fikk hun store blåmerker på begge sider av ansiktet, samt stygge sår, hevelser, sprukket leppe, blodig nese og bitemerker på armene og fingrene.

- Vitner tilkalte hjelp
730 skriver at Chris Brown angivelig skal ha slått kjæresten sin med knyttenever. 20-åringen fra Barbados ville ikke ha legehjelp på åstedet, men ble fotografert av politibetjenter. Ifølge TMZ var det folk i nabolaget, ikke Rihanna, som ringte om hjelp.

- Jeg tror ingen trodde at dette kunne skje, forteller redaktøren av AOL-stedet The BoomBox.

Han mener folk er sjokkert over anklagene (lørdag kveld ble de fotografert smilende, hånd i hånd), men at det er for tidlig å si hva som kommer til å skje med R&B-guttens karriere.

Les også: RIHANNA UFRIVILLIG NAKEN.

Browns Sony-kollega R. Kelly, som også fikk stygge riper i lakken, har i etterkant klart å holde seg relativt populær. Men Kelly hadde allerede et drøyt image.

- Han gikk glipp av en stor mulighet til å ta karrieren sin til et nytt nivå ved å gå glipp av Grammy-showet. Jeg er usikker på om det kommer til å fullstendig skade ham, sier Ford om Brown, som skulle opptre på prisutdelingen. Redaktøren mener Rihanna kan ende opp med å få flere fans og sympati.

- Dette kan faktisk hjelpe Rihanna til en viss grad. Nå er hun definitivt sett på som offeret.

Chris Brown skal etter planen møte i retten i mars.

Tidligere sak: RIHANNAS PRESSEANSVARLIGE SKAMMER SEG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere