*Nettavisen* Nyheter.

- Riise forfølger pop-babe

Sarah Harding sa at hun var desperat på jakt etter kjæreste. Liverpool-proff John Arne Riise var ikke sen om å ringe. Se Riises utvalgte.

07.03.05 11:35

(SIDE2): En forgapt Riise har ifølge The Mirror satt alle kluter til for å forføre en av øyrikets vakre syngedamer.

Hun heter Sarah Harding og er et av medlemmene i det populære jentebandet Girls Aloud.

På desperat jakt
Sist måned beskrev den vakre syngedamen sitt kjærlighetsliv som sørgelig i et intervju med avisen, og hun fortalte at hun var på desperat jakt etter en kjæreste.

Dette har ifølge The Mirror gitt Riise blod på tann, og han har siden prøvd å få tak i henne via plateselskapet.

Besøk Girls Alouds offisielle hjemmeside

Observert med norsk modell
Fotballproffer er populære i England, og Hardings bandkollega, Cheryl Tweedy, har hatt stevnemøter med Arsenals stjerne, Ashley Cole.

Sarah Harding er imidlertid ikke den eneste vakre damen John Arne Riise lagt øynene på. For bare noen uker siden ble han observert på restaurantbesøk i Oslo sammen med Marie Ødeby. Hun jobber som modell for modellbyrået MSR.

Her ser du bildene av vakre Marie Ødeby

Klikk på bildet for å forstørre.

Sjenert Riise
Riise ville ikke uttale seg om restaurantbesøket som ble omtalt i Se og Hør. The Mirror har imdidlertid fått tak i en nær venn av Riise som mer enn gjerne uttaler seg om hans begeistring for Sarah Harding.

- John har falt for Sarah og han vil virkelig ta henne med på en date. Men han er sjenert, og det krevde mye av han å mote seg opp til å gjøre dette, sier Riises venn til avisen.

- Jeg bryr meg ikke om hvem det er så lenge han er en snill person. Han må være oppriktig og ærlig og ha pene øyne og et smil, uttalte Sarah Harding i intervjuet med The Mirror i februar.

Liker ikke fotballspillere
Det er ifølge Riises venn denne uttalelsen som har fått fotballproffen til å falle for Sarah Harding.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Ap/scanpix

Men det ser ikke ut til at Riises iherdige fremstøt vil gi resultater. Ifølge Hardings talsmann er hun til tross for sine uttalelser ennå ikke kommet over bruddet med ekskjæresten Mikey Green, og dessuten er hun ikke særlig betatt av fotballspillere.

- Hun er smigret over hans interesse, men med en hektisk turne i som snart begynner vil hun konsentrere seg om jobb, sier han til The Mirror.

Richard Gere ble avvist
Riise er ikke den eneste kjendisen som har forsøkt å få en date med en pop-stjerne og fått avslag.

Filmsjarmør, Richard Gere, forsøkte for noen år siden iherdig å få en date med den mørkhudede skjønnheten Shaznay Lewis fra jentegruppen All Saints.

- Thanks, but no thanks, var svaret kjærlighetssyke Richard Gere fikk fra den vakre syngedamen.

Under finner du bildene av Sarah Harding og bandet Girls Aloud.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.