RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Riseth er en kjemperessurs

Sist oppdatert:
Martin Andresen tror eks-proffens rutine vil gjøre VIF-talentene bedre.

Møt Riseth og Andresen på VIF TV

Mandag trente Vidar Riseth med Vålerengas unge rekruttlag for første gang.

- Vidar er en kjemperessurs for oss. Vi kan bruke hans erfaringer til å gjøre våre unge spillere bedre. Det er veldig bra talentutvikling, sier Vålerenga-manager Martin Andresen til vif-fotball.no.

- Han har lagt opp som fotballspiller, men er fortsatt bra og har masse å bidra med til unge spillere. Han skal være med rekruttlaget to ganger i uka og det blir som å ha en ekstra trener på på feltet. Han stiller opp gratis og vil bli en ressurs for ungdomsavdelingen vår. Dersom vi har behov for det kan han også stille opp for andredivisjonslaget.

Se Vålerengas rekruttropp her

Det skapte til dels kraftige reaksjoner på Vålerenga-forumet da Riseths VIF-engasjement ble kjent på TV 2 fredag kveld.

- Jeg skjønner forsåvidt det. Noen spillere har en spillestil som gjør dem upopulære. Jeg kan jo ta meg selv som eksempel. Det var neppe mulig å like meg som spiller dersom du holdt med det andre laget, sier Andresen.

- Men Vidar er veldig hyggelig og byr på seg selv. Han trente med unggutta i går og både trenerne og spillerne skrøt veldig av ham.

Riseth selv skjønner at noen Vålerenga-supportere synes det blir rart å se han med VIF-logoen på brystet.

- Det har jeg full forståelse for. Jeg er veldig forskjellig på og utenfor banen, men jeg kjenner mange Vålerenga-supportere som jeg har et godt forhold til.

- For meg er det viktig at unggutta får spille, jeg skal ikke ta plassen fra noen, men jeg har lang fartstid i toppfotballen og håper jeg kan bidra med noen gode råd og tips til de yngste.

Vidar Riseth har 52 a-landskamper for Norge og scoret fire mål. Han har syv sesonger som utenlandproff bak seg og har spilt i Luton Town, Linz, Celtic og 1860 München.

Møt Riseth og Andresen på VIF TV

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere